Posten-TV

Mitt under kvällens bästa sändningstid så kunde smålänningarna följa sina vardagliga hjältar....

Smålandsnytt
Klicka på länken ovan för att se Postens A-lag!


Timmar blir dagar och dagar blir veckor ARAM!

Idag skulle jag, Johan och Aram ses i skolan vid 10.30. Men som vanligt är det en länk som felar. Aram har som standard att komma minst en timma för sent och idag tror jag att han satsar på två. Sedan första dagen på HLK har vi säkert väntat i 10 dygn på NIK-Aram. Vi får hoppas att han är man nog att bjuda på en go lunch nån dag....

 

Löpet

Ikväll lånade jag UCO av min saknade Emma som är i huvudstan me sin klass. Jag och UCO plockade upp Kusen och Prellen. Från början skulle även Fox hänga med men sömnbrist ledde till frånvaro. Sedan styrde vi kosan mot Axamo och de härliga skogstigarna (även kallade löpspår). Löpet gick riktigt bra och vi hade genomsnittlig  kilometertid på 5.06 min / kilometer. Skittrött blev jag och snart väntar bädden. Jag hoppas verkligen att den här stockholmskisen (Fox?) ligger nerbäddad alla redan!


Drömmar...

Jag kommer väldigt sällan ihåg vad jag drömmer om nätterna. Men jag minns dock en hyfsat gammal dröm där jag sprang runt på en jättestor festival och sålde mina egna öl vid namn Mulltien Pilz. Vissa människor har tydligen möjlighet att förverkliga sina öldrömmar...

  

Ebbot Lundbergs Ale


I löddas...

I löddas kväll pratades det en hel del om en tjej som "Holken" sprang på mitt under aftonens skyfall. Janni var namnet och jag tror att hon finns med på ett foto i dagens första inlägg, där hon poserar tillsammans med Richie.


Det allra senaste namnet på våran kära Fox är: Holken "Kalle Anka" Olsson


Torskar






Ännu fler ledtrådar....vilka är torskkusarna?




Två vänner - en blogg - en Torskkuse

Två av mina kära vänner har fått upp ögonen för bloggvärlden och de har startat en alldeles egen blogg som jag rekommenderar starkt! Den är rykande het men jag tänkte ändå att jag ska hjälpa dem lite på traven....www.torskkuse.blogg.se

Här kommer lite ledtrådar till er som inte vet och till er som vet vilka två goingar det handlar om...












Medan fingertopparna är varma....

Snart bär det av till Johans för travfika me Richard "Richie oh", Alexander "prellen" och Fox "Holken". Även Berra är med på en andel men han kan tyvärr inte medverka under fikat. Vi siktar på sju rätt o sju ska vi ha! Underbart, jag firar alla redan!

I väntan på morgondagens VM-final så taggar vi med lite bilder från förra årets VM i Köln. Gårdagens semifinalseger över Tjeckien kändes extra skön eftersom det var tjeckerna som kvitterade med NIO SEKUNDER kvar av semifinalen förra året och den röda maskinen körde sedan över Sverige i förlängningen.

Missa inte morgondagens drömfinal Sverige-Finland. Tips: 1-6

















Mulltien/Foppa

Ja....nu när det är dags för ännu en comeback i bloggmosfären och jag finner vissa likheter mellan mig och Peter "Foppa" Forsberg. Jag är en underbar lirare och han är en underbar lirare. Det må hända att Foppa har en något högre stjärnstatus på andra sidan Atlanten men när vi snackar bloggmosfären omkring de småländska skogarna så är det jag som lyser starkast. Den senaste comebacken som Peter "Foppa" Forsberg gjorde i Colorado Avalanche höll inte heller....men det är ju ändå det här ögonblicket som har fastnat på näthinnan hos många människor..

 




Det jag försöker säga är att bloggen behöver inte uppdateras varje dag utan det viktiga är att läsaren får njuta och något vackert fastnar på näthinnan (eller hornhinnan?).







RSS 2.0