Åh mera öl....åh mera öl

Ikväll ska hela rövargänget på fest hos Jossan, på taaaaapa. Jag ska försöka supa ner Neggeh genom att krossa han i sten/sax/påse(clunchmästerskapet).  Ölen har stått på kylning i en vecka och snart ska jag öppna kvällens första. Neggeh har varnat Jossan för sjöslag framåt aftonen, så det är ingen omöjlighet att vi kommer få uppleva sådana här scener.





Fredrik & Mattias `07

Löp löp löpet

Nu har jag varit ute på en lång, lång löprunda. Först tänkte jag bara löpa runt kvarteret eller möjligtvis en sväng runt rocksjön, men det hela slutade med en riktigt lång runda. Jag började på Ulfsparregatan, löpte sedan ner till Vätterstranden och tog vänster bortåt piren. Jag sprang förbi allt folk som satt och svullade i sig fet mat, god mat och en massa kalla öl. Jag kände suget efter mat och öl, men det var bara att löpa vidare. Detta stärkte mig både fysiskt och psykiskt. Cirka 3 km in på löprundan svängde jag vänster upp genom tunneln under järnvägsspåren och därmed startade löpet hemmåt. Jag sprang över bron till Idrottshuset och sedan fortsatte jag bortåt Munksjöbron. Över andra bron för dagen och då fanns det bara en sak att göra, öka öka. Jag satsade allt och sprang så fort jag kunde hela vägen hem till Ulfsparre. Nästa löprunda ska jag göra som Sara Sjöström gjorde häromdagen och häromdagen, slå världsrekord....GOD NATT

Turren åt helle....

Turneringen gick helt åt skogen, eller helt till sjöss, vilket som. En spelare dubblade bb och jag ställde in med JJ med min stack på 6 bb. Han tänker en kort stund och synar med 99. JJ vs. 99 och trofan 9 flyger upp på floppen dirr!

Nu ska jag bädda och sova....höres






Tillbaka på GB

Dagens bild





Dagens bild säger tyvärr allt och lite till. Semestern är slut och första arbetsdagen tog fart idag. 
Jag hittade en mycket trevligare Gilbert i Paris, viva la France.

För övrigt kvalade jag precis in till 5 hunkan på SS vid kl. 22. Rapporter om detta kommer senare. Nu ska jag ta det snabba löpet...löp löp lööööp

Plugga plugg

Nu är det klart! Jag har svarat ja till min plats på högskolan och allting drar igång den 18 Augusti. Mycket spännande med inspark, fritidslärarplugg och en massa billiga öl på kåren.

Tv-apparaten skriker på mig, så jag måste gå hej o hå


Tunga steg!!

Ifotoparad

Axel attackerar                    

    Pirater i sikte                   4e ölen klockan 4a              Jockes nyfunna vän



           

       Hollywoodkändisar                         Rollit                 


  
                                                   
 GG-Gula gubben



    

   Halvdäckad  


    

   Eis bitte!!


     

     Police police Paris


     

    Det rullar det rullar


    

    Fotokonst



                                                                                          

RSS 2.0