Bilder från Londonresan

Fantastisk stad! Nästa gång ska jag gå på fotboll med...

































En härlig dag i skolan

Dagen började med en tidig föreläsning kl. 8. Thor Thoresen hade föreläsning om utvecklingspsykologi. Sjukt intressant och roligt att det handlade om motivation, mitt upp i allt kämpande med att hålla ögonlocken uppe!


 
Vilken kung han är Thor Thoresen!




       

När Thors föreläsning var slut så hängde det bara en jacka kvar bland krokarna. Piotte letade förtvivlat men förstod ganska snart att någon hade tagit fel jacka. Jackan som hängde kvar var en tjejgoosejacka som inte alls passade Piottes härliga former. Förbannade traskade vi i allafall hem te Tegge där det bjöds på härlig lunch bestående av kyckling och ris. Vi han knappt få i oss maten innan jakten på jackan fortsatte. När vi kom nästa föreläsning så avbröt Piotte föreläsaren och frågade någon hade tagit hans jacka på Thors föreläsning. Efter några sekunders tystnad så kom svaret: JAAA! Piotte blev överlycklig och jakten på den försvunna jackan var äntligen över.



Händelserika dagar

I löddas var det fest hos Jocke & Malin och igår åt vi en mycket god farsdagsmiddag hos mor & far, innan vi drog till götet på konsert. Phoenix stod på scen och det blev en härligt annorlunda konsert. Första och sista låten kände jag igen mest och dom va bäst! Idag skulle jag och Christopher jobba med grupparbete men så blev inte fallet. Jag och Emma åkte runt och kollade lite priser på Ps3 i förmiddags, så det kan vara en konsol på gång. Blir förmodligen ett köp när vi kommer hem från London. Under eftermiddagen drog jag, Piotte och lille Milo till Råslättsrinken och lirade lite hockey. Milo visade upp fina passningar och skott från hans nykapade klubba....vilken talang, vilken underbar unge! Pappa Piotte hade naturligtvis fixat matsäck, så vi fick i oss en köttbullemacka var:() Nästa gång måste vi ta med mer matsäck, mer fika, Oboy och en massa annat gott:) Här kommer lite bilder från de senaste dagarna...




































Vikka köttbullar, vikka boooooys


En man i sina bästa dar


Fasen va jag längtar till Festivalsommarn:()


Mysigt på stan..

Jag och Emma gick en sväng på stan igår. Det snöade lite lätt och man fick en gnutta julkänsla i kroppen. Vi handlade presenter till Fia, jag köpte manchesterbraals på bobban och Emma köpte smycken på indisch. Vi hann även med en fika hos mor och jag tog en lunch på Åhlle. Jag provade lite brills med :()







Senaste modellen för datanördar:()


Firandet fortsätter


Historisk milstolpe i Mulltiens bloggkarriär - 100 besökare!!!


Sista kvällen med Neggeh, Negghs, Negghz, Negghzzz, Neggsson Mandelkubb :***(








Neggeh va i fin form som vanligt och här började ostbollarna ta över kvällen...


Emma, ett av många hängivna fans.




Mycket upprörda fans. Foxen småflinar och vet redan här att Gnaget kommer ta SM-guld dagen efter.


RSS 2.0