Teemu Laine #92

Aftonbladets Tomas Ros talar gott om Teemu Laine...


- Han är som en uppspeedad kanin som går på kokain därute på isen. Det är fantastiskt att se honom.

Under morgonuppvärmningen i Kinnarps arena såg Laine riktigt het ut och jag tror han avgör ikväll.

Teemu Laine Teemu Laine Olé Olé Olé

Jag, Nygge och Daddy DJ var uppe i Kinnarps och kollade morgonvärmningen i morse. Mycket mysigt att stiga upp i ottan och man blev riktigt taggad för matchen ikväll när man fick skrika lite ramsor från gamla hederliga ståplats:() 







Stolta hv-supportrar




Nu har vi fanimej guldvittring!

Jag förstår knappt vad som händer... Idag kom det slutgiltiga beskedet om att alla hv-supportrar är portade från Hovet imorgon lördag. Jag Mack o Ullen som skulle åka upp till Sthlm ännu en gång och kanske till och med få med oss guldet hem. Nu gick väl våra biljetter till sponsorer, djurgårdsanhängare eller försvann på nåt annat håll men men....livet är inte alltid rättvist!

Fem minuter efter den femte finalmatchens slut igår slänger Dif upp nån slags lögn på sin hemsida som handlar om att hv-supportrar ska ha kastat en massa föremål på sittplatspubliken under den tredje matchen i Globen. En person kom till skada och blev tvungen att uppsöka sjukhus. Djurgården menar även på att de inte kan garantera någon säkerhet för oss hv-supportrar uppe på Hovet imorgon och därmed beslutade North banks att det inte finns någon anledning att åka upp. Inget Hovet imon men HV på tvn blir bra det med. Jag vet iaf att vi kommer ta hem guldet...om inte imon så blir det på måndag. Kanske för att Dif inte är värda att vinna eller så är det bara så att VI ÄR BÄST:() Eller så fick jag vibbar av Kris Beech på Systembolaget idag. Jag va där och köpte ett gäng bärs...Beech tog ett stadigt grepp om en låda Carlsberg och betalade med ett leende på läpparna. Jag litar på Kris Beech med en låda Carlsberg export och ett guldleende på läpparna.


Live(relive) uppdatering

Bloggen har legat nere på tok för länge men här kommer ett härligt inlägg direkt från köket på Tegge SJUTTON.















Många härliga bilder....allt från Neggssons första tugga på alcamopizza till Negghs försök att smita från diskberget här på tegge SJUTTON. Håll ögonen öppna för snart uppdateras bloggen igen:()


RSS 2.0