Mitt första matlagningstips!
Underskatta inte burgarna som ofta ligger i frysen och väntar på att bli uppätna.
Igår tillagade jag mina burgare så här....
Jag stekte burgarna på medelstark värme i en liten klick flytande margarin. Flytande margarin är inte särskilt gott, men burgarna blir desto fetare:() Först 3 min på varje sida och sen slängde jag på kryddorna. Svartpeppar, grillkrydda och cayennepeppar passade för dagen. Sen stekte jag dom några minuter till på var sida, så dom fick en härlig gyllenbrun färg. När burgarna väl var färdiga, så fyllde jag upp mina grova hamburgerbröd med sallad, hamburgerdressing, skånsk senap och ketchup. Till hemlagade hamburgare passar mjölk mycket bra. Mitt kylskåp erbjöd dock ingen mjölk denna måndag eftermiddag, så jag fick nöja mig med jordgubbssaft. Men det är inte fy skam heller. Nu vet ni hur ni ska laga hamburgare nästa gång. Testar man inte, så vet man inte vad det smakar.
Kommentarer
Postat av: BerraNo1
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Postat av: Sälen
Jag trodde vi redan hade avhandlat detta på tomteverkstan boo? Se länken??
Postat av: Mulltien
Ämen booooi....hamburgare och hamburgare är ju inte samma sak. Mina burgers håller mycket hög klass. euhehue
Trackback